Seorang Ibu Mengambil Gambar Putrinya yang Dipangku Si Ayah di Pinggir Kolam Renang. Setelah melihat gambar, Dia Terkejut Keadaan Anaknya Dan Suaminya Ketika, Tanpa Berlengah Si Ibu Terus Ke Balai Polis Untuk..

Like Page Kami Di Facebook!

Jom Share...

Akhir-akhir ini semakin banyak foto yang sengaja diambil dari sudut tertentu sehingga orang yang difoto seakan-akan sedang melakukan sesuatu yang mustahil, misalnya memegang matahari atau menendang Menara Pisa seperti di bawah ini.

Tapi tidak jarang juga setelah kita mengambil gambar dan melihat hasilnya, kita tercengang sendiri kerana di foto tersebut ada hal-hal yang tidak wajar sehingga kita harus melihatnya berkali-kali baru mengetahui keadaan yang sebenarnya. Di bawah ini ada 10 foto yang dijamin bikin kamu tertipu, cuba perhatikan satu per satu dan carilah kebenarannya!

1. Apakah ada kepala yang hanya bersaiz sudu?

2. Ini sebenarnya siapa yang menggendong siapa ya?

3. Ia seolah-olah benda milik ayah keluar!

Ibu: Halo, polis? Suami saya melakukan sesuatu yang melanggar undang-undang! Lihat sahaja gambar ini.

Polis: Itu hanya kaki anak ibu kok!

4. Wanita yang digendong itu yang di tengah atau yang di kanan ya?

5. “Benda Aneh” apa yang kamu lihat di foto ini? Tenang, itu cuma kepala sang ayah yang sedang mencium pipi bayinya kok!

6. Tidak ada yang aneh dengan gambar ini kan? Wanita berseluar putih sedang dipeluk oleh lelaki berseluar jeans. Tapi setelah diperhatikan kenapa kaki wanitanya berbulu ya?

 

7. Anjing ini lagi merhatiin apa ya? Ternyata kenyataannya gak ada yang mau melakukan “itu” kok!

8. Di sofa kan ada 5 wanita, tapi kok total kakinya cuma 8?

9. Mama, badan saya hilang ke mana?

Sponsored Ad

10. Tolong, kacamata saya sangat berat!

Sumber: BH

Kredit : rakanmedia.net


Lagi Heboh

Loading...